Hej från målarna!

Nu är armarna och händerna minsann möra. Dagens fokus har varit att måla huset och det har framförallt varit vid altanen som är de två högsta väggarna. Vi drog igång direkt efter frukost och barnen fick leka med vatten i trädgården innan Melissa gick och lekte med några kompisar. Hon känns så stor nu när hon börjat gå iväg och leka på egen hand! Vi körde på till lunch och sedan tog vi paus i målandet då det skulle vara alldeles för varmt att måla mitt på dagen. Men vid fyratiden drog vi igång igen och höll på tills att det var dags att tända grillen för kvällens hamburgare.

Efter lite kvällsmålning efter att barnen lagt sig så är dagens väggar klara och jag har hunnit tjuvstarta på den sista väggen på huset! Så snart är hela huset färdigt, bara garaget kvar men det är smidigare att ta på kvällarna under veckan.

Nu har jag blåsor i händerna efter pensel och en snygg solbränna efter linnet, men jag tokälskar färgen som huset får!

3 thoughts on “Hej från målarna!

Add yours

  1. Minns det där allt slit med att måla på huset. Fast vi bara hade typ halva huset av trä och resten av tegel. Låter som en skön dag trots slit med målandet och blåsor

  2. Så skönt då det är klart. Ja barnen växer så fort, och visst känns dom stora så fort dom börjar bli självständiga.

  3. Kan tänka mig att det blir mkt och man känner sej mör efteråt. Men härligt o kul ändå på samma gång 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: