Huset målat och seglet är uppe!

Huset är färdigmålat! Som vi har legat i under helgen. Målet var egentligen att måla väggarna vid altanen, vilket vi gjort klart igår och idag tog vi oss an den sista väggen på huset och även två väggar på garaget blev målade. Nu är vi trötta lite varstans och det kommer inte bli många knop ikväll. De återstående väggarna får vi ta nästa helg då det kommer regna här lite under nästa vecka.

Idag kom även solseglet upp och det är helt underbart att ha en ordentlig skuggplats. Så nu har även den officiella skriva utomhus-säsongen dragit igång. Det har inte blivit mycket skrivet på mig gnus manus de senaste dagarna, bara några fåtal meningar varje dag men det är alltid något. Däremot skickade jag in manuset som jag redigerat i onsdags så nu är det dags för den där enerverande väntan från förlaget. Ni får gärna hålla tummarna.

Nu är planeringen gjord för nästa vecka och den är fylld med bland annat tandläkarbesök, studiedag och möhippa.

Hur har er helg varit?

4 thoughts on “Huset målat och seglet är uppe!

Add yours

  1. Skönt då det är klart Ja även om de flesta av oss älskar värmen så behöver vi allt lite skugga också. Kan blir allt för varmt annars.

  2. Heja er som målat och fixat! Och vad skönt att kunna sitta i skuggan – skönt både ibland när man ska äta och framför allt för att kunna jobba utomhus. Tycker att det är det svåraste, att se på skärmen när man ändå vill passa på att sitta ute.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: