Hej en måndag!

Den här veckan började med ett besök hos tandhygienisten. Vi får se om det kommer bli ytterligare ett besök där framöver då jag har två visdomständer som växer lite konstigt och kanske kommer behövas ta bort. Det återstår att se vad som händer på den fronten. Däremot blev det en riktigt härlig promenad tillbaka till jobbet efteråt.

Trots att det har varit strul med kameror, för kort lunch och omständiga patienter så tycker jag ändå att dagen har flutit på bra. Den har gått undan och det har även hunnit bli en del gjort. Promenad, matlagning, en del administrativa saker har blivit gjorda och under kvällens har det både blivit skrivet och läst.

Imorgon är det studiedag och vi får se vad vi ska hitta på här hemma.

4 thoughts on “Hej en måndag!

Add yours

  1. Promenader gör så mycket bra för både knoppen och kroppen. Hemma tar vi två promenader om dagen, ute på rull har det blivit mindre. Men den här gången har vi faktiskt varit duktiga och hittat en bra slinga att gå 🙂

  2. Skönt med studiedag!

    Promenad under dagen är alltid skönt (eller nja beroende på vädret) och jag borde vara bättre på det när jag jobbar. När jag är hemma blir det ju flera eftersom hundarna behöver få komma ut.

    Hoppas att ni får en skön studiedag!
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: