Dags att varva ner

Igår var det studiedag vilket innebar fullt ös här hemma. Vi hängde i lekparken, målade, läste massor av böcker och jag lyckades även klämma in lite träning medan Wilhelm vilade på eftermiddagen och Melissa ville kika lite på tv. Så idag är musklerna lagom möra.

Nu är det långhelg och det ska bli riktigt skönt! Det står en del på att göra listan som att måla klart garaget och på lördag är det dags för möhippa. Men jag ska även koppla av i helgen, lättare sagt än gjort, men jag behöver det. Den här våren har varit intensiv och nu känner jag mig som urvriden disktrasa och det är dags att varva ner tempot. Vilket innebär att jag nog komma ha lite mer tid för läsning och det passar ju perfekt när jag fick hem ett gäng nya böcker i fredags. Dessutom ska jag ta och boka in den där massagen som jag fick i julklapp.

2 thoughts on “Dags att varva ner

Add yours

  1. Låter som en toppen idé med massage. Återhämtning är a och o när kroppen säger ifrån.

    Kul med möhippan 🥰

  2. Det är viktigt att ta hand om sig själv. Jag är urkass på det men försöker bli bättre på det.
    Njut av din långhelg.
    Kram

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: