Färdig med målandet

Idag gav vi oss i kast med den sista målningen. De två återstående väggarna på garaget målades varav den ena är lite knepig då vi bland annat har ett skjul som gör det svårt att nå in till panelen. Melissa trampade bort traktorn till några kompisar i grannskapet och Wilhelm var nöjd med att sitta i vagnen tillsammans med massor av leksaker. Efter lunch gav jag mig upp på taket för att måla den sista biten på huset.

Det var lite rangligt att ta sig upp med en trappstege ovanpå en ställning men upp kom jag. Höjdrädslan till trots, och jag kan meddela att det var ännu mer spännande att ta sig ner. Lite bökigt var det allt att åla sig in och ligga på rygg och måla, och det blev en del droppar som träffade lite här och var på kroppen. Men det ska väl synas att man har arbetat?

Nu är huset och garaget färdigmålat och det är otroligt skönt att vara klara! Ännu skönare att vi har bockat av detta innan semestern. Och detta firades givetvis med glass och saft på altanen.

Nu ligger maten på grillen och sedan blir det inget mer gjort idag förutom att mysa och ha det skönt!

One thought on “Färdig med målandet

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: