En fullspäckad helg

Jag som sa att jag skulle försöka ta det lugnt den här helgen … nja, riktigt så har det inte blivit. I torsdags blev huset och garaget färdigmålat och fixarandan höll i sig även på fredagen vilket resulterade i ett lass till sortergården och lite spring i affärer. Jag höll även på ett tag i trädgårdslandet och samma plats spenderade vi även förmiddagen idag. Nu är ogräset borta, ny jord är påfylld från komposten och fröna är satta. I veckan ska vi även köpa hem potatis och lök som ska sättas i landet. I fredags testade vi även att baka bröd i vår pizzaugn som vi sedan fyllde med diverse tillbehör, det blev så gott!

Möhippa

Igår åkte jag ner till Eksjö för att vara med på möhippa. Min barndomsvän Mikaela gifter sig nästa helg och nu var det dags att fira henne. Hon och jag går långt tillbaka och igår kom vi fram till att vi känt varandra sedan vi var 4 år och gick i samma dagisgrupp, helt otroligt att vi faktiskt har hållit kontakten sedan dess.

Vi köpte med oss frukost och tog med Mikaela till huset som de hyr. Ett otroligt fint ställe vid sjön. Där blev det lyxfrukost med härliga samtal och sedan var det ut i trädgården med tävlingar i Bäst i test-style. Riktigt roligt och man får verkligen tänka till emellanåt. Sedan blev det fika ute på altanen och målning av ljus. Det var helt nytt för mig att man kan måla ljus med akrylfärg, pilligt men roligt! Och till kvällen blev det ännu mer god mat och efterrätt. En underbar dag med fint väder och härligt sällskap!

Det ska bli så mysigt att gå på bröllop nästa helg och få se Mikaela och Kristoffer gifta sig!

Ikväll däremot ska jag ta det lugnt och läsa en stund, så då kanske jag på sätt och vis har hållit löftet till mig själv. Men helgens aktivitet har ändå bjudit på mycket energi och skratt.

Hur har er helg varit? Har ni också varit långlediga?

10 thoughts on “En fullspäckad helg

Add yours

  1. OH så mysigt med bröllop och härligt att gå på bröllop. Underbart med Eksjö. Min pappas hemstad. Det är så vacker lien stad. Älskar dialekten.

  2. Åå vad kul med möhippa!
    Och de där bröden verkar smarriga, mums!
    Har också haft långhelg. Tycker både att jag hunnit med mycket & knappt något alls – på samma gång 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: