Snabba måndag och potträningsprepp

Måndagar har en tendens att flyga förbi alldeles för snabb. Det är fullt upp på jobbet och eftersom jag och Joakim samåker blir det långa dagar och vi hämtar inte barnen förrän kvart i fem. Sedan går allt i en rasande för att hinna med allt som ska göras innan det är läggdags för barnen. Däremot hann jag springa in på biblioteket på hemvägen och hämta lite böcker som jag har reserverat.

I sommar är dags att börja potträning Wilhelm så nu börjar förberedelserna så att han är beredd när det väl är dags. Det funkade väldigt bra med Melissa att läsa lite böcker innan vi satte igång och vi kör på samma koncept den här gången. Sedan kommer det säkert komma nya utmaningar och det blir lite spännande att se om det är stor skillnad mellan barnen. Men är det någon som sitter på några potträningstips så får ni hemskt gärna dela med er. Det skadar aldrig att få lite tips på hur andra har gjort.

4 thoughts on “Snabba måndag och potträningsprepp

Add yours

  1. Det där med potta brukar funka bra rätt snabbt, på sommaren är det ju lite enklare. Pottan kan lixom vara med ute och det gör inget om det blir lite utanför. Har hört att killar är lite långsammare, men vad vet jag? Jag har ju bara killar 🙂

  2. Vi använder pott träningsbyxor, det funkar ganska bra, dock är det olika med olika barn. min stora dotter blev torr på en gång, min lilla krävs det mera övning med. finns massor med varianter men man måste nog hitta sätt som passar bra för just det barnet..

  3. Mina barn är ju stora nu, så minns inte riktigt hur jag gjorde. Eftersom jag inte kommer ihåg det, måste det ändå ha varit relativt enkelt. Det är ju alltid lättare på sommaren, då man har mindre kläder på sig ifall det händer en olycka,

  4. Ja det känns som att måndagar oftast går i full fart bara dagen börjar, härligt att du hann in och hämta dina reservationer också 🙂 Lycka till!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: