Kvällsrunda med löparskorna

Kvällarna är fullkomligt underbara just nu. Värmen, luften, ljuset – jag älskar det. Häromdagen blev det en längre promenad på kvällen och idag blev det en löprunda. Efter ett kort men produktiv skrivpass snörade jag på mig skorna och tog med Bartolo på rundan. 3 km blev det, vilket är lite lagom när man ger sig ut vid 20.40 för att springa.

Jag tror faktiskt att jag ska korta ner mina skrivpass om kvällarna nu för att komma ut och röra på mig mer. Det är så skönt i kroppen och dessutom har jag byggt upp en inre stress den senaste tiden som jag behöver få bukt på, vilket i praktiken innebär att sänka kraven på mig själv. Så nu blir det max en timmes skrivande om kvällarna (om inget speciellt uppstår) och en halv timme till träning eller avkoppling.

4 thoughts on “Kvällsrunda med löparskorna

Add yours

  1. Låter som en bra fördelning med skrivpass och motion. Visst är det härligt med fint väder och ljuvliga kvällar. Tyvärr har vi fått svalare och regn ett par dagar, men då tog jag ett träningspass på Smarta Gymmet.
    Kram Kajsa

  2. Ja kvällarna är verkligen underbara nu. Det kan inte bli bättre väder för att vara ute och röra på sig. Det låter bra att du ska sänka kraven på dig själv och korta ner skrivpassen om kvällarna så du får tid för träning och avkoppling. Stress är så skadlig om den får fortsätta.

  3. Härligt att komma iväg ut och röra på sig lite också och lagom prestationsnivå är nog viktigt att hitta då vardagsliv kräver ganska mycket när man har barn också.. Det gäller att hitta en lagom nivå så att man orkar med..

  4. Håller verkligen med dig om att kvällarna är ljuvliga. Det har blivit kvällsrundor för min del bara för att få andas sommarkvällar liksom

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: