Lång dag, kycklingsallad och en bok kommer lastat

Idag var det en lång dag på jobbet och jag slutade inte förrän 16.45. Då var huvudet lagom mört kan jag säga, och även om man helst bara vill komma hem direkt så är det ändå skönt att ha lite pendling en sådan här dag för då hinner man varva ner och ladda om lite. Speciellt med en behaglig ljudbok i bilen.

Hemma blev det kycklingsallad till kvällsmat. En stående favorit här hemma när värmen kommer, och det smaka riktigt gott och fräscht idag också. Även ikväll höll jag min nya plan med ett kortare skrivpass. Jag försöker anamma kort men effektivt just nu och än så länge funkar det bra. Dessutom blev det perfekt att ta en lite längre kvällsrunda där jag kunde posta min bok som ska iväg till en ny läsare. Alltid lika overklig känsla av att lägga brevet på lådan och veta att någon annan ska läsa den.

Hur har er onsdag varit?

3 thoughts on “Lång dag, kycklingsallad och en bok kommer lastat

Add yours

  1. Det blev kycklingsallad hos oss också igår! Köpte färdig grillad kyckling så det var enkelt att svänga ihop och alla fick göra som de ville på sin tallrik. Någon ville ha fetaost, någon annan ville ha teriyakisås osv. Gillar när vi kan äta samma sak men att man modifierar efter tycke och smak.

  2. Vilken härlig känsla det måste vara att skicka sin bok till någon.

    Här blir det också många många km i benen så här års.

    Ha en fin fin torsdag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: