Regnbågssvansen är på plats

Häromdagen skrev Joakim ut en enhörning åt Melissa och igår plockade vi fram garn här hemma. Melissa valde ut färgerna och givetvis blev det en regnbågssvans. Nu återstår det bara att måla enhörningen och Melissa har efterfrågat rosa och glitter, och det ska vi nog kunna ordna. Fortsättning följer för enhörning.

Idag har jag varit hemma med Wilhelm som har varit lite hängig och det passade perfekt denna gång då jag själv inte var helt hundra varken igår kväll eller idag. Det har blivit en lugn dag hemma och jag har testat ut kläderna inför morgondagens bröllop.

Hur har er fredag varit?

6 thoughts on “Regnbågssvansen är på plats

Add yours

  1. Häftigt. Är det någon form av 3D printning eller hur är den gjord? Och klart att det skall vara glitter, hur skulle annars en enhörning se ut 😉

  2. Tänk att man kan skriva ut saker i 3D. Så roligt för Melissa att måla sin erhörning. Rosa och glitter tycker jag fortfarande om fast barndomen ligger långt bakåt i tiden 😀 Så härligt att gå på bröllop idag! Hoppas att du och Wilhelm mår bra igen.

  3. Så spännande ert projekt såg ut, hoppas att bröllopet blev trevligt..här hemma har vi en krånglande Wi-Fi upploppen idag..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: