Semestern är igång med buller och brak

I fredags var sista arbetsdagar innan fyra veckor av efterlängtad semester! Det blev dessutom ännu bättre av att kunna flexa hem två timmar tidigare och fira in semestern med resten av familjen. Glass och hemgjord vinbärssaft passade väldigt bra!

De senaste dagarna har gått i ett. När vädret har tillåtit har vi varit ute i trädgården och fixat och barnen hoppat studsmatta. Vi går långpromenader och grejar här hemma. Riktigt skönt att börja semestern så än att fara och flänga direkt, och jag har redan landat in i semesterkänslan och har tappat uppfattningen om vad det är för dag.

I lördags satte även potträningen igång för Wilhelm så det finns minsann att göra när det kommer till både städning och tvätt. Förhoppningsvis lugnar det ner sig om någon dag, men vi ser framsteg!

Idag kom även det första avsnittet av podden ut och handlar om planering av manus. Det går att lyssna på överallt där poddar finns! Det är bara att söka på författare utan filter. Nu ska jag förbereda inför kvällens poddinspelning!

5 thoughts on “Semestern är igång med buller och brak

Add yours

  1. Så skönt med fyra lediga veckor! Och skönt att börja den hemma utan en massa krav och planer. Vi är på väg hem efter snart sex veckor ute på rull. Jag har ingen som helst lust att komma hem igen, hade gärna stannat borta för alltid. En dag blir det så!

  2. Härligt med semester. Jag hade min semester tidigt och längtar efter semester igen. Är absolut inte utvilad. Har ni några planer för er semester eller blir det mest dagsutflykter?

  3. Så skönt att börja med potträning när det är varmt ute och man kan springa omkring utan massa kläder. Här nere i Skåne (och Blekinge) har det dock inte varit speciellt varmt de senaste dagarna, snarare regn och rusk. Även om solen faktiskt visat sig idag!

  4. Skönt att börja semestern lite lugnt hemma, jag har också semester sedan i fredags och 4 veckor så det kommer bli en blandad mix aktiviter och skönt att vara ledig. hoppas ni får bra väder och en trevlig semester

  5. Vad härligt med semester och man bara kan villa ut 🙂 hoppas du får en underbar semester 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: