Äntligen börjar vi komma tillbaka

I lördags natt bröt magsjuka ut här hemma och det har varit ett par dagar med noll energi och bara fokus på att ta sig igenom dagen. Inte den roligaste starten på semestern för Joakim och barnen. Det var skönt att vi hämtade hem en studsmatta i lördags för det har hållit barnen, som varit pigga, sysselsatta. Igår körde vi även mysfika ute på studsmattan.

När energin kommit tillbaka har vi fixat ute i trädgården. Igår klippte Joakim och Wilhelm gräset. Tycker det är så gulligt att se dem två när de går på rad. Idag fixade vi även med björnbärsbusken som behövde lite mer att växa kring då den har växt ut sin spaljé. Under eftermiddagen har jag pysslat med surdegsbröd som förhoppningsvis kommer bli gott till kvällens soppa.

Författare utan filter

Nu kan jag även berätta namnet på podden som jag är med i, där vi pratar skrivande med alla dess toppar och dalar, och den heter passande nog Författare utan filter. Introduktionsavsnittet ligger ute redan nu när poddar finns och på måndag 24/7 kommer det första avsnittet som handlar om planering.

Nu ska jag stoppa in brödet i ugnen och ta det lugnt resten av kvällen för att orka jobba imorgon. Även om symtomen är borta tar det ett tag innan orken är tillbaka. Den här veckan har blivit lite konstig pga. magsjukan och idag har det känts som att jag har semester, men jag har två dagar till att avverka innan det är dags!

20 thoughts on “Äntligen börjar vi komma tillbaka

Add yours

 1. Oh nej så jobbigt med magsjuka! Magsjuka är alltid hemskt men när man har småbarn är det banne mig ännu hemskare. Skönt att ni är på bättringsvägen nu.

  Kul med podden! Har du hört avsnittet än? Jag vet att jag hade haft enorma problem med att höra mig själv prata. Jag tycker aldrig att jag låter bra.

  Kram

 2. usch för magsjuka. Tycker att säsongen varit ovanligt lång i år, oftast härjar den ju bara på vintern

 3. Ohh hua för magsjuka och barnen blir ju så dåliga då de får det. Samt lösa det med studsmatta var ju perfekt lösning, så charmig ide.
  Mums så gott med egengräddat bröd

 4. Så himla kul att du är med i en podd! Men fy så tråkigt att ni åkte på magsjuka. Man brukar ju kunna vara väldigt slut ett tag efteråt också. Skönt att barnen hade en studsmatta att roa sig med.
  Så gott med nybakat bröd😊

 5. urs för att ha magsjuka det är det jobbigaste man kan ha 🙁 skönt att ni är på bättrings vägen

 6. En studsmatta kan allt rädda det mesta. Barn brukar bara älska det. Magsjuka är inte så kul, tur ni bor som ni gör så ni kan vara ute i alla fall

 7. Men fy sjutton för magsjuka! Skönt att ni ser ljuset på andra sidan 🙂 Och mums vad gott med nybakat bröd – det behövs ju bara lite smör, inte ens pålägg då!
  Supergulligt med dina gräsklipparkillar!

 8. Super bra och viktigt att barnen håller sej sysselsatta och en studs matta är verkligen jätte bra. Myssigt med fika på det med 🙂

 9. Det är verkligen hemskt med magsjuka! Man är ju helt matt i flera dagar efteråt! Så mysigt med fika på studsmattan! Håller med om att det såg riktigt gulligt ut med Wilhelm med gräsklipparen efter pappa Joakim. Hoppas du får en fin helg och att ni får vara friska! Kram 💖

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: