Sista semesterveckan

Nu är vi inne på sista semesterveckan och vi njuter för fullt. Häromdagen åkte vi till Valla, matade änderna och hängde i lekparken hela förmiddagen.

Igår gav vi oss ut i skogen med lite fika och kom hem med både blåbär och lingon. Det har blivit blåbärspaj och många burkar lingonsylt. Det är underbart att vara ute i skogen nu och på morgonpromenaden med Bartolo blir det ofta genom skogen. Älskar morgonpromenaderna, luften är klar och det är skönt att börja dagen med motion.

Det är sådant här vi har fyllt vår semester med. För det mesta har vi tagit dagen som det kommer, gjort småutflykter och bara njutit av att vara lediga. Återhämtningen har det funnits gott om, precis som det ska vara.

Nu ska vi plocka fram lite snacks, parkera oss ute under solseglet på altanen och invänta åskan.

Har ni fortfarande semester eller har ni gått tillbaka till jobbet?

4 thoughts on “Sista semesterveckan

Add yours

  1. Låter som ni haft en fin och vilsam semester.

    Jag har ju aldrig helt ledigt och har inte haft på många år. Å andra sidan väljer jag ganska mycket själv när jag vill jobba och hur mycket. Någon timme per dag blir det alltid, det är det minsta.

  2. Tycker ändå ni har hunnit med mycket den här sommaren. Vi var lediga i tre veckor, och efteråt har jag jobbat fem helger på raken… Vi har inte hunnit göra någonting alls.

  3. Jisses vad bär ni plockat. Riktigt avis så mycket skulle jag aldrig få ihop här. Däremot i huset där jag bodde förr med skogen runt hörnet funkade det. Vad ska du göra med alla bär?

  4. oj vad mycket bär ni hittat. Här bara regnar det så ingen större lycka i skogen, om man inte vill bli dränkt då på samma gång *suck*

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: