Långpromenad och tvättkorg

Vi fortsätter att kräma ur det sista ur semestern. Igår blev det en långpromenad med fika. Så vackert att gå bland fälten och gårdarna, och vi såg djur och en och annan traktor. När vi går dryga hälften slog vi oss ner för lite fika med utsikt över kohagen. När vi landade hemma var benen lagom möra efter de där 9 kilometrarna.

Under eftermiddagen spelades ännu ett poddavsnitt in. För er som inte vet så är jag med i en podd som heter Författare utan filter. Vi är fyra skrivvänner som har den tillsammans och pratar skrivande och författarskap. Om ni vill lyssna så hittar ni den där poddar finns!

Idag har vi rensat och städat här hemma. Häromdagen sålde vi av Wilhelms gamla spjälsäng och nu har vi även pensionerat skötbordet då Wilhelm numera är blöjfri. Check på en till av punkterna för semestern. Så idag har vi lagt upp skötbordet till försäljning och möblerat om i badrummet. Tvättkorgen som vi köpte för några veckor sedan hittade sin plats i hörnet. Det här kanske låter helt sjukt, men den här tvättkorgen är bland det bästa inköpen på länge. Har saknat en tvättkorg i badrummet vid barnens rum och det blev alltid att man fick springa bort med kläderna direkt till tvättstugan för att de inte skulle ligga på golvet. Så den här underlättar massor!

Jag har även börjar förbereda inför att jag ska stå på min första bokmässa, nervöst och spännande! Håller på att kika på vad jag kan tänkas behöva så att jag inte missar något. Men 9:e september hittar ni mig på Kristianstads bokfestival!

Med andra ord har det varit en fixardag här hemma och det ska bli skönt att dimpa ner i soffan sedan med en bra bok!

Hur har ni haft det idag?

5 thoughts on “Långpromenad och tvättkorg

Add yours

  1. Så skönt med två blöjfria barn, en ny period i livet.

    Hoppas vi ses på bokmässan. Vi väntar på att få ok på vår ackreditering.

  2. Vilken härlig promenad! Saknar mina skogspromenader här hemma, har knappt varit i stan på hela sommaren känns det som! Det finns ett jättetrevligt skogsområde dit jag brukar åka med min lilla fluff 🙂

  3. Va mysigt och härlig känsla och sitta vid kohagen. Kan tänka mig att benen var trötta efteråt den långa promenaden.

  4. Lite läskigt när barnen växer upp och en era tar slut. Här har minstingen flyttat till egen växasäng och trots att vi ännu har kvar hennes spjälsäng bredvid min sida känns det lite tomt. Jag är inte riktigt mogen att ta bort den ännu 😉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: