Skogens guld och städning

Då vi har varit ute på flera turer i skogen på jakt efter bär så beslutade vi oss för att vi skulle leta svamp idag istället. Tycker det är fullkomligt underbart att vara ute med barnen i skogen, och svamp hittade vi! Melissa hjälpte till att plocka och många av kantarellerna var riktigt stora. Det blev även en sedvanligt fika på mossan. Dessa stunder är ljuvliga! Givetvis blev det även två mackor med stekta kantareller till lunchen, och resten av dem kommer hamna på tallriken vid kvällens grillning.

Resten av dagen har gått åt till att fixa här hemma. Huset har städats och tvätten har tagits om hand. Skönt att ha allt sådant fixas inför att vi börjar jobba igen på måndag. Men än så länge har vi semester och vi suger ut det sista utav den.

Imorgon blir det tidig uppgång för mig då jag ska åka och ha en skrivdag tillsammans Hanna, en skrivvän och numera även författarkollega då vi är skrivna på samma förlag! Ska bli så himla roligt!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: