AW, loppis och äppelmust

Den här helgen varit fullt, och jag kan minst sagt säga att den får riktigt bra betyg!

I fredags var det after work med jobbet för att tacka av en kollega som slutar. God mat och trevligt sällskap!

Lördagen däremot blir allt mer hektisk iallafall på förmiddagen, det var mycket som skulle fixas inför bagageluckeloppisen men vi kom iväg precis i tid! Loppisen var vid ett gårdsbageri och vi hade tur med vädret, strålande sol och värme. Mina föräldrar kom också, gick och tittade på djur och maskiner med barnen och sedan fikade vi på en filt vid bilen. Vi fick dessutom lite sålt, även om det fortfarande en hel del kvar att bli av med. Efteråt åkte allihop hem till oss, lekte i trädgården och åt lasagne på altanen. När barnen lagt sig blev det sällskapsspel utomhus, underbart att kvällarna blivit varmare igen!

Idag har det blivit en fixardag här hemma. Mina föräldrar hade med sig en massa fallfrukt igår och idag blev det till äppelmust. Vi tog även en runda förbi återvinningsstationen och plockat björnbär. Ikväll blev det även potatis och purjolökssoppa med ingredienser från trädgårdslandet. Barnen älskar den soppan och idag blev det även räkburritos till.

Nu sjunker jag ner i soffan efter att ha duschat efter ett träningspass och sedan blir det inget mer gjort idag förutom att se på serier.

Hur har er helg varit?

3 thoughts on “AW, loppis och äppelmust

Add yours

  1. Så mysigt med loppis och kul att ni kunde sälja lite oxå. Mysigt med picknick vid bilen:)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: