Check in från vardagen

Tänk att vi snart har fått vara friska en hel vecka här hemma, helt otroligt med tanke på hur mycket sjukdomar som cirkulerar just nu. Men allting löper på väldigt bra här hemma med alla rutiner när det kommer till förskola, jobb, träning och mat. Känns som att vi har kommit in vardagen på riktigt nu, och det finns inte alltid så mycket nytt att dela med sig utav här på bloggen.

Vi håller på att testa nya recept här hemma och försöker ha en ny maträtt varje vecka. Häromdagen testade vi att göra mexikansk risgratäng här hemma, vilket blev en ordentlig hit. Och dessutom så var det superenkelt att göra. Något som vi definitivt kommer att göra fler gånger.

Imorgon är det första september och jag har insett att den här månaden kommer vara galet intensiv med något planerat varje helg. Men det är ju bara roliga saker så det kommer bli fantastiska, och det kommer nog finnas mycket att skriva här framöver.

4 thoughts on “Check in från vardagen

Add yours

  1. Jag har känt så hela augusti. så svårt att hitta något att skriva om. Dagarna har gått i ett, men sen har jag inte gjort så mycket mer. September kommer bli så mycket bättre tror jag.

  2. Prova på nya rätter är alltid kul i alla fall för oss vuxna minns att mina barn nästan skrek när de var små när nyheter stod på bordet. Som tur är äter de allt och lite till idag

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: