Börja en ny vana

Den här veckan ger jag mig i kast med att införa en ny vana. Jag har tidigare tagit 2-3 minuter efter frukost att mjuka upp kroppen lite och efter att jag testade köra lite yoga i söndags så kom jag på att det vore skönt och nyttigt att köra lite yoga varje dag.

Så nu har min lilla morgonstund utökats till 10 minuter yoga. Jag har letat upp ett par youtubevidoes som är kring 10 minuter och för nybörjare som jag tänker alternera mellan, och hittills har det funkat bra. Det är ett skönt sätt för kroppen att vakna till och jag ställer mig frågan varför jag inte testat på yoga tidigare.

Tanken är att skapa en vana med morgonyoga varje dag. Enkelt att göra hemma och det ska vara kravlöst och skönt för kroppen. Jag kommer inte sätta några prestationsmål, utan målet i sig är att utföra yogan och det kommer föra med sig mycket gott i sig.

Håller ni på med yoga och har några bra tips?

13 thoughts on “Börja en ny vana

Add yours

  1. Youtube är så himla bra på många plan alltså. Jag gjorde också lite yoga och hemma träningsprogram förr innan jag blev modig och vågade börja träna på gym. Nu har jag börjat köra lite dansworkout via YT ibland. Så smidigt och skönt att fuldansa och träna hemma

  2. Yoga är så sjukt bra. Man får en helt ny energi efteråt och man känner alltid sej som en ny människa 🙂

  3. Vilken bra ny vana! Har testat yoga några gånger och ibland funkar det, ibland inte. Är dock väldigt stel och spänd och har tänkt tanken att jag ska gå upp lite tidigare och stretcha igenom kroppen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: