Rensning, äppelkaka och yoga

Jag som sa att vi inte hade några planer för helgen men lite fick vi allt gjort.

Igår innan Joakim skulle åka iväg rensade vi hemma inför att vi ska stå på en bagageluckeloppis nästa helg så nu finns det många påsar med barnkläder som vi förhoppningsvis kan bli av med. Joakim åkte strax efter lunch och då hade jag och barnen mysdag här hemma med film då regnet vräkte ner. Under kvällen passade jag på att skriva och såg på serier tills att Joakim kom hem vid halv tolv. Jag brukar alltid vilja vänta uppe tills han kommer hem, känns bäst att vara vaken ifall något skulle hända.

Idag var däremot vädret på vår sida och hela förmiddagen spenderades ute i trädgården. Resten av potatisen skulle upp ur landet, och det resulterade i 15 liter potatis. Så vi har fått över 25 liter potatis i år! Vi tog även lite morötter till maten och jag plockade en rödbeta som fick åka med lite andra grönsaker in i ugnen. Mums!

För att få plats med allting i kylskåpet fick det bli lite rensning och då det var några äpplen som började se lite tråkiga ut så slängde jag ihop en äppelkaka med lite vaniljvisp till. Perfekt efterrätt en söndag som denna.

Eftermiddagen spenderade vi ute i skogen, letade efter nya svampmarker utan någon vidare lycka. Men det blev promenad i skogen och Melissa samlade ekollon som blev till pyssel.

Nu har jag precis avslutat ett yogapass och därmed klarat av veckans alla träningspass, check på den! Men hjälp vad stel jag känner mig, är inte alls van vid yoga men tror det kan hjälpa mig en hel del att få tillbaka rörligheten och vigheten i kroppen. Dock kommer jag nog hålla mig till nybörjardelen ett bra tag framöver.

Hur har er helg varit?

5 thoughts on “Rensning, äppelkaka och yoga

Add yours

  1. Rensa gör vi oftare nu när vi bor mindre i lägenheten än när vi bodde i stora huset med massvis med förråd och utrymmen att spara och ställa undan. Äppelkaka är bara yes yes för mig.

    Ha en fin start på nya veckan

  2. Smart att göra egen mat från jorden och få ihop potatis och grönsaker än att behöva köpa i affären. Det var många potatisar!

  3. Så gott med äppelkaka perfekt ju att göra när äpplena ser lite risiga ut. Härligt också med så mycket potatis, det är så gott tycker jag 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: