Fredag med pizzabak

Äntligen fredag! Första veckan tillbaka till jobbet och nu är jag minsann trött i huvudet. Det tar ju alltid ett tag innan man kommer in i gängorna igen och det blir skönt med helg och kunna vila upp sig lite.

Barnen har varit hemma med Joakim idag och båda två är betydligt piggare nu. Idag stod det pizza på schemat och vi har ju vår lille kökshjälpreda som självklart skulle hjälpa till. Även Melissa fick hjälpa till att lägga på toppingen på pizzorna. Vi är så nöjda med vår pizzaugn, blir så bra resultat varje gång!

Vi har inga direkta planer för helgen vilket är skönt. Jag kommer vara hemma med barnen imorgon medan Joakim är iväg på ett studiebesök i en annan verkstad.

Vad har ni för helgplaner?

3 thoughts on “Fredag med pizzabak

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: