Sparkcykel och 2 av 3

Vi klarade oss åtminstone två dagar innan det blev dags för vabb. Igår när vi väckte Wilhelm var han dunderförkyld och det blev bara att stanna hemma för min del. Idag var Joakim hemma och efter lunch fick han hämta Melissa som blivit snorig. Det här får man ju räkna med när man kommer tillbaka efter en längre ledighet, men hade hoppats på att vi skulle klara lite mer än två dagar.

Hur som haver stannade jag och hämtade ett paket på vägen hem från jobbet idag och det var en riktigt lycklig tjej som tog första varvet inomhus på sin nya sparkcykel. Hon körde den hela promenaden med hunden och när fiskbilen knakade på skulle hon dra ut och visa den. Något han tyckte var jättesött, och han sa att barnen här ute på landet är mycket mer framåt än de inne i stan, och det kanske ligger något i det.

Wilhelm fick hjälpa mig med att laga ugnspannkaka. Han älskar att hjälpa till i köket och både vispar och häller i. Medan maten var i ugnen så körde jag ett 15-minuters tabatapass. Perfekt sätt att nyttja tiden och jag har nu bockat av 2 av veckans 3 träningspass.

Nu är det alldeles strax för läggning och jag ska göra iordning i kontoret för kvällens poddinspelning. Är det någon utav er som lyssnar på vår podd författare utan filter, vad tycker ni i så fall?

4 thoughts on “Sparkcykel och 2 av 3

Add yours

  1. Jag tror också att ungar på landet är lite friare i sitt tänk och lite mer spontana. Tråkigt med vabb, men schysst att du fått igång träningen.

  2. Ja nu kommer nog förskylningar tiderna. Surt men bra att ni kan stanna hemma och vabba krypa på er.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: