Jag har fått sällskap

Min nya morgonstund med yoga är inte längre bara min, utan nu har även Joakim hakat på. Så nu vid kl. 6 på morgonen tar vi fram mattorna och kör 10 minuters yoga. Är riktigt överraskad att han hakar på och det är kul att göra det tillsammans. Märker redan nu skillnad i kroppen och övningarna blir lättare och det går att tänja lite mer på kroppen, vilket ger mer motivation till att fortsätta.

Idag är jag totalt slut, det har varit en hektisk dag på jobbet. Däremot var det fullkomligt underbart att komma ut i solen sen, och idag åt vi kvällsmat på altanen.

Häromdagen skissade jag och min förläggare på omslaget till min kommande skräckroman ”Springor av mörker” som kommer nästa höst, och nu har vi en skiss att arbeta utifrån! Under hösten ska manuset redigeras och jag är så spänd på att få visa omslaget!

3 thoughts on “Jag har fått sällskap

Add yours

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: