Promenad var dag!

Idag var det klinikdag vilket för min del bara innebar jobb på kliniken tillsammans med några andra på förmiddagen. När patienterna var klara bytte jag om och promenerade ner till lokalen där mötena skulle hållas. Helt underbart att komma ut mitt på dagen, i vanliga fall när jag jobbar ser jag knappt ut förrän det är dags att gå hem igen. Så det var verkligen uppfriskande med en promenad vid lunchtid, det skulle man ta varje dag egentligen! Speciellt under de mörkare delarna av året när man knappt ser något dagsljus. Önskar att jag skulle ha den möjligheten på jobbet, men det är väldigt svårt att hinna med på lunchrasten.

Väl framme blev det lunch på restaurangen med kollegorna innan eftermiddagens möten och diskussioner sattes igång. Man är alltid lika trött i huvudet efteråt, och jag har kommit fram till att bara sitta och lyssna är inte min grej. Blir så himla rastlös, men det funkade ändå någorlunda hyfsat idag.

Hemmavid blev det promenad innan vi åt mat ute på altanen igen. Vi tar vara på den sista värmen nu, och det är ljuvligt att vara utomhus! Vi hann även klämma in lite träning för hela familjen. Eller ja, Melissa och Wilhelm hoppade mest från stepbrädan medan jag och Joakim tränade men alla var underhållna och nöjda! Det är ju ändå det som är huvudsaken.

6 thoughts on “Promenad var dag!

Add yours

  1. Håller med dig, vi alla behöver komma ut mitt på dagen. Jag ser ju ljuset lite på jobbet, alla soppåsar jag springer ut med 🙂 Hoppas ändå mötet var givande trots att du inte gillar att lyssna

    1. Så härligt att ta en promenad vid luch tid best att passa på innan höst mörkret kommer 🥰

  2. Fördelen med att ha hunden med på jobbet är att jag alltid kommer ut 🙂 Inte alltid det är lika lockande dock, brukar fråga kollegorna om de är sugna är höstrusk med regn och blåst, haha!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: