Kristianstad och 30-års dag

Vid lunchtid i fredags packade jag in mig och böckerna i bilen och åkte söderut. Fyra timmar senare checkade jag in på hotellet i Kristianstad, lämnade väskorna och begav mig ut på en promenad. Vädret var underbart och det var skönt att sträcka på benen efter den långa bilfärden. Måste ändå säga att Kristianstad är en väldigt charmig stad. Däremot kändes det hela tiden som jag glömt något då jag varken hade barn eller man med på resan. Men lite ensamtid kan vara bra ibland. Det blev en enkel medhavd kvällsmat på hotellrummet och tidig sänggång.

Kristianstad bokfestival

Efter frukost på hotellet checkade jag ut och körde vidare till dagens stora händelse – bokborden på Kristianstad bokfestival. Där dukade jag upp mina böcker tillsammans med andra författare, biblioteksvänner och andra som sålde begagnade böcker. Varmt var det och jag hade en väldig tur som fick ett bord i skuggan! Men det blev en härlig dag och timmarna flög fram. Jag träffade författarkollegor och läsare, och det blev många roliga samtal och skratt. En underbar stämning helt enkelt. Trots lite missöden med getingar och vind som ville blåsa omkull roll-upen. Några av mina böcker fick även hitta hem till nya läsare. När vi plockat ner borden var vi ett gäng författare som satte oss på en uteservering och åt innan det var dags att sätta sig i bilen och åka de 4 timmarna hem igen. Vilken dag! Och jag var lagom mör i huvudet när jag kom hem kan jag säga!

Hipp hurra på din 30 års dag!

Idag fyller Joakim 30 år och vi började dagen med födelsedagsfrukost med lite paketöppning. Efter frukost åkte han och Melissa iväg och hämtade en ny maskin till garaget medan jag och Wilhelm grejade här hemma. Vädret har varit ljuvligt även idag så vi har spenderat stor del utomhus med promenader och fixa i trädgården. Givetvis blev det lite tårta och mer paket. Kalaset med släkten får vänta till nästa helg!

Det har minst sagt varit fullt upp denna helg, och det är så här större delen av september kommer att se ut. Massor av saker inplanerade! Nu är det dags för födelsedagsmiddag.

Hoppas ni haft en härlig helg!

2 thoughts on “Kristianstad och 30-års dag

Add yours

  1. Har faktist inte varit där men det är något man kanske skulle besöka i framtiden 🙂 alltid kul att upptäcka nya städer 🙁

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: