30 + 29

Nu landar vi i soffan efter en fullspäckad dag. Klockan ringde vid 7 och efter det har det gått i ett inför dagens 30 och 29 års kalas. Mat skulle förberedas, tårta läggas mellan, dukas och plockas fram för att kunna sitta utomhus och fixa oss själva.

Vädret var på vår sida och större delen av dagen har spenderats utomhus. Underbart att fortfarande kunna sitta ute och äta utan att frysa, och idag har det snarare varit att man svettats. Lunchen blev en riktig succé och trots att vi tagit till det med mängden blev det knappt något över – ett tecken på att maten var god!

Barnen fann varandra direkt som vanligt och det blev mycket lek och bus ute i trädgården, både bland stora och små.

Givetvis blev det tårta, och det blev vår marängtårta. En klassiker här hemma men den är suveränt god och dessutom så smidig när man är många. Den blev även toppad med bär från skog och trädgård, och lite geléhallon efter önskemål.

En riktig lyckad dag med fint väder, god mat, härligt sällskap och många skratt! Helt fantastiskt, och vi är så nöjda med dagen!

One thought on “30 + 29

Add yours

  1. Så skönt att man kan vara ute fast det redan är mitten på september. Får ta vara på varenda sekund av fint väder nu. vi hade också fest igår utomhus, Så trevligt., Grattis till er ocksp.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: