Fototriss – höst

Temat för Christels fototriss denna vecka är höst, ett väldigt passande tema för årstiden får man väl ändå säga. Så här kommer tre bilder med saker som jag associerar med hösten!

Höstlöven måste ju självklart vara med! Så många härliga färger även om de flesta har hamnat på marken nu. Regnjacka och vantar hör också hösten till.

När man har kommit in från en höstpromenad samlar det alltid gott med en kopp varm choklad. Min varmchokladsäsong drar igång under hösten och sträcker sig hela vintern fram tills att våren kommer med sin värme.

En annan självklarhet när hösten och mörkret kommer är ljusen. Åtgången på värmeljus ökar friskt här hemma när hösten drar igång, men det är ju så mysigt! Tänder gärna ljus både morgon och kväll, likaså när vi äter kvällsmat och så får alla blåsa ut varsitt ljus när vi ätit klart. Väldigt uppskattat hos barnen och det får dem att sitta kvar vid bordet tills alla ätit upp – win win helt enkelt!

Har ni något speciellt som ni associerar med hösten?

11 thoughts on “Fototriss – höst

Add yours

  1. Smart med ljusen!
    Vi har också en galen förbrukning av ljus just nu, både för att det blir mysigare och varmare. Man spar ju på elen… 🙂 Jag gillar inte hösten, den är bara kall, mörk och tråkig.

  2. Fina bilder du visade oss. Fototrissen är så rolig tycker jag. Varm choklad är verkligen så gott. Speciellt efter att ha varit ute en ruggig dag.

  3. Härliga bilder och fina tolkningar! Älskar att lövet verkligen matchar den färgglada regnjackan 🙂
    Å en riktigt god varm choklad – det får kanske bli veckans fredagsmys med barnen i eftermiddag!

  4. Så fina höstbilder! Ja höstlöv är ju nästan ett måste i temat:) Varm choklad är så gott och värmande. Här går det också åt många värmeljus nu, och vi tänder också ljus när vi äter även om det inte är mörkt ute.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d