Ändrade planer och firande

Äntligen fredag, och planerna för helgen fått justeras om. Vi hade tänkt måla hallen i helgen men det får snällt vänta ett par veckor till. Hjälp, inser nu att det knappt är något ledig helg under november! Hur som helst så blir det istället att åka ner till Jönköping denna helgen också då Joakim ska byta bilen han byggt mot en annan.

Firas här hemma

Idag åkte tårtan fram för att fira här hemma. En del av er kommer kanske ihåg att jag nämnde att jag sökt ett nytt jobb, och efter flera intervjuer och personlighetstest så fick jag det! Efter årsskiftet börjar jag min nya tjänst som vårdenhetschef på fysiologiska kliniken. Det är samma arbetsplats som jag har nu, men en annan position. Spännande och givetvis lite nervöst men tror det kommer bli utmanande och roligt. Nu har alla på kliniken blivit informerade så nu kan jag även dela med mig av nyheten här.

Ikväll blir det att packa inför helgens bravader innan vi tänder brasan och sjunker ner i soffan. Tycker att det är så fantastiskt mysigt nu att elda om kvällarna, och kanske hinner jag även sätta mig i läsfåtöljen en stund medan Joakim fixar ute i garaget.

5 thoughts on “Ändrade planer och firande

Add yours

  1. Tycker jag kommer ihåg det. Vad kul och grattis. 🙂 mums vilken tårta. Såklart det ska firas. 🎉

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d