Lördag med lek och bus

Vi har en tendens att ha fullt ös på våra helger och denna lördag är inget undantag. Det blev en tidig morgon och efter en massa fix satte vi oss i bilen och rullade ner till Jönköping och Joakims föräldrar. Efter en snabbfika begav sig Joakim och hans pappa vidare mot Varberg för det var där Joakim skulle byta sin bil. Jag och barnen stannade kvar och de har fått en mysdag med farmor. Mycket lek och bus!

När lunchat var intagen klädde vi på oss ytterkläderna och gick till en närliggande lekpark. Det har gungats, klättrats och sprungits. En massa spring i benen helt enkelt. Vi hade även med oss lite fika i form av frukt och kex och de klarade nog att sitta stilla i max 5 minuter innan det var full fart igen.

En dag med massa av lek och skratt, och det var minsann två trötta barn som la sig i sängarna kväll. Vi vuxna är också rätt trötta nu när vi landat i soffan, och nu väntar vi med spänning på att männen ska komma tillbaka och vi får se den nya bilen.

4 thoughts on “Lördag med lek och bus

Add yours

  1. Ja fullt upp kan vara roligt de med på helgerna om man känner att man också hinner vila mellan. Samt lekpark är alltid uppskattat

  2. Det är väl alltid bra med trötta barn då det beror på att dom fått frisk luft och utelek 🙂 Mysig dag för er och klart farmor ska ha barnbarnstid.

  3. Låter som en mysig lördag, mysigt också att fika utomhus allt smakar ju lite bättre då. Kan tänka mig att både barn och vuxna sov gott inatt 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d