Farsdag: jack, bil och lapp

Idag var det farsdagsfirande hos Joakims föräldrar på planeringen. Efter frukost blev det lek och Melissa fick ett specialuppdrag med ett par pennor och en lapp som jag gett henne. Under allt lek och stoj så lyckades Wilhelm kasta sig bakåt i soffan så att han slog i bakhuvudet i elementen och fick ett jack. Inte så värst djupt och efter lite mys var han redo för full fart igen.

Vi gick givetvis ut en sväng för att titta på nyförvärvet. Joakim och hans pappa kom hem sent igår från Varberg där Joakim bytts sin egenbyggda sportbil mot den här. En Porsche Cayman. Melissa ville självklart provsitta och hon kallade det även för sin bil, men hon får vänta ett par år till. Typ sisådär 14 år. Wilhelm var däremot lite mer skeptisk, han är inte så förtjust när det låter mycket. Traktorer och lastbilar är mer hans grej.

Efter bilprovningen blev det lek i trädgården och det spelades en massa fotboll innan det var dags för mat. När maten låg i magen var det dags för tårta. Äntligen enligt Melissa då hon frågat hela tiden när hon skulle få ge kortet till pappa, och nu var det äntligen dags! Hon fick dekorera kortet och inuti var Joakims farsdagspresent, en familjeaktivitet av valfri sort. Just nu lutar det åt en tur till badhuset för allihop.

Nu är vi hemkomna igen. Allting är uppackat, kvällsmaten intagen och snart är det läggdags för barnen. Efter det ska jag sätta mig i soffan med en stor kopp te och planera nästa vecka och se hur vi ska lyckas få ihop allting.

Hur har er farsdag varit?

4 thoughts on “Farsdag: jack, bil och lapp

Add yours

  1. Wow, häftigt bilbyte!
    Bra present till pappan i familjen också. Vår dotter gav också bort en aktivitet med henne och J då de sällan gör saker tillsammans bara de två. Son och pappa är mycket mer lika och gör massa saker tillsammans. Ska bli spännande att se vad de hittar på 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d