Får jag be om hjälp?

Ni som har följt mig ett tag på bloggen vet om att jag är författare och att jag ägnar mycket av min fritid åt att skriva. Snart är det ett års sedan jag fick hålla i min debutroman Ett illegitimt barn för första gången och det har hunnit hända otroligt mycket, och många lärdomar har det blivit. Bland annat att det är EXTREMT svårt att nå ut. Många fysiska bokhandlare tar bara in stora namn från stora förlag och att synas i sociala mediers eviga brus är en utmaning. Däremot är det helt fantastiskt när min bok lyckas hitta hem till en läsare trots detta, och jag skulle gärna vilja ha hjälp att nå ut till fler.

Lämna gärna ett inköpsförslag till ditt lokala bibliotek, det kostar inget och det ger fler möjlighet att läsa boken. Efter mycket slit och många mejl finns nu min bok 75 bibliotek runtom i landet, men det vore så roligt om den fick chansen att komma in på fler.
Tipsa gärna om boken till någon som du tror den passar för.

Har du läst den så lämna gärna ett betyg, en recension eller rekommendera den vidare, då blir det lättare för andra att hitta boken

Vill du själv läsa boken så finns den som ljudbok, hos nätbokhandlarna, kanske hos ditt bibliotek eller så går det att beställa en signerad bok direkt av mig.

Baksidestext

Naturen är förstörd, giftig, förbjuden att beträda. Människan har byggt murar mellan sig själv och det farliga. Men när något stängs in lämnas något annat ute.
Nora borde inte existera. Precis som alla barn som fötts utan regeringens tillstånd skulle hon aldrig ens ha blivit till. Ändå växer hon upp som ett illegitimt barn i den gröna zonen, gömd i det öppna.
En oväntad omständighet vänder Noras liv upp och ner. Hon måste nu bestämma sig för om hon vill komma ut från skuggorna och försöka ta tillbaka rätten till sitt liv eller stanna fördold. Den största faran kanske inte finns utanför murarna? Kanske har människan rest murar mellan varandra också?

8 thoughts on “Får jag be om hjälp?

Add yours

  1. Hej
    Jag lämnade den som inköpsförslag i fredags då vårt bibliotek inte hade den och jag gärna vill läsa den. Inte min vanliga genre men är nyfiken då den verkar bra.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d