Förkylning, snö och stjärnhimmel

Jag vill börja med att säga tack till alla som ville hjälpa mig i mitt förra inlägg, det betyder så mycket att ni tipsar era bibliotek om min bok och jag är oerhört glad och tacksam över att ni hjälper till att sprida min bok.

Veckan har inletts med sjukdom för min del, en irriterande förkylning som inte riktigt vill ge med sig helt även om den redan blivit mycket bättre. Det blir många koppar te kan jag säga, men förhoppningsvis har jag snart sköljt ur förkylningen ur kroppen. Så det sker inte så mycket mer här om dagarna än vila och te, och när orken finns fixar jag inför Värmlandsbokfestival som är fredag-lördag och snart är alla förberedelser gjorda, har ett möte med författarkollegan jag ska stå med ikväll. Jag räknar med att jag är frisk nog att åka, vill inte tänka något annat. Jag ska tillbaka till jobbet imorgon och håller tummarna för att jag inte får något bakslag.

På morgonen låg det ett tunt lager snö på marken och det föll även flingor utanför fönstret under förmiddagen, och jag kan säga att suget efter att baka lussebullar blev enormt. Men jag får hålla mig tills nästa helg, för då ska det banne mig bakas! Något som däremot gjordes igår var att sätta upp en ljusslinga, eller snarare nät, i Melissas rum. Så nu har hon stjärnhimmel över sängen. Vi ska bara fixa lite med lamporna så att det inte blir lika starkt vitt ljus som det är nu, men den var väldigt populär redan nu.

Ikväll har Joakim teamaktivitet med jobbet så jag blir ensam hemma med barnen, så vi får se vad vi ska hitta på för roligt!

Hur har er start på veckan varit?

5 thoughts on “Förkylning, snö och stjärnhimmel

Add yours

  1. Här har det bara lyckats kommit lite snö på taken men inte på marken, kallt är det dock. Vad fint det blev i Melissas rum. Hoppas du är frisk till helgen 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d