Populär fåtölj och säsongens första glögg

Min läsfåtölj är populär här hemma, och tycker det är så mysigt när man hittar barnen uppkrupna tillsammans och läser. Idag fick Wilhelm ta det extra lugnt här hemma då han ramlat och slagit i huvudet på förskolan så pass att det fanns lite oro för en eventuell hjärnskakning men han har mått bra hela eftermiddagen/kvällen så det känns bra!

Ikväll körde vi säsongens första glögg, och det smakade riktigt bra! Givetvis blev man sugen på en lussebulle till, men några sådana har vi inte hemma ännu. Det får bli att baka snart! Är faktiskt sugen på att dra igång julbaket redan nu, men det får vänta ett litet tag till då de närmsta helgerna är upptagna.

Har ni också börjat bli sugna på att dra igång inför julen?

6 thoughts on “Populär fåtölj och säsongens första glögg

Add yours

  1. Jaa helt klart. Vi har lite julmarknader inbokade, och ska plocka fram lite saker till nästa helg. Den här jobbar jag så det blir inte så mycket då

  2. Hoppas att han klarade sig bra och slipper ha ont. ja, lussebullar var jag på vippen att baka i helgen men det fick bli vanliga bullar istället. Ska försöka låta bli att starta julen innan den 28 november men i år är det svårt

  3. Har inte druckit glögg än men jag har ju redan druckit julmust. Kul att fotöljen uppskattas av barnen den ser riktigt bekväm ut 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d