Faster x 3

Vilken underbar start på veckan det blev! Igår på förmiddagen dök det upp en riktig sötnos på familjechatten, den senaste medlemmen hade anlänt. Min näst äldsta bror Daniel och hans fru Julia fick sitt andra barn, en liten pojke och jag är nu en stolt faster till tre pojkar! Haha, ännu en pojk i familjen. Melissa är ensam tjej i kusinskaran, men det går ingen nöd på henne då de leker så fint tillsammans och hon har minsann skinn på näsan. Som man längtar nu efter att få se det nya tillskottet i verkligheten! Barnen är minst sagt peppade efter att ha sett ett par bilder.

Det är mycket som händer just nu, och senare under veckan kommer jag kunna dela med mig av en till rolig nyhet men jag får suga på den karamellen någon dag till.

Ikväll blir det att fortsätta testläsa ett manus och jag ska även ha ett samtal med en författarvän. Förmodligen även en lite längre hundpromenad och avsluta med en brasa i kaminen. En riktigt mysig kväll med andra ord.

6 thoughts on “Faster x 3

Add yours

  1. Har också suttit uppe och läst manus ikväll, egentligen borde jag ha lagt undan det tidigare men det blir oftast längre tid än tänkt, så roligt med din brors nytillskott, det är ju härligt med små söta bebisar

  2. Vad kul med dem för en till bebis 🙂 grattis ration oxå att blivit faster för tredje gången. 🙂

  3. Vad mysigt! Längtar tills makens lillebror med blivande fru kanske också får en liten bebis någon gång! Håller tummarna
    Jag har ju en dotter och en son, men det är bara killar som kusiner – det har dock funkat jättebra ändå då de alla är ganska täta i åldrar. Det är nu när de är tonåringar som det börjar bli lite skillnad då de har olika intressen och inte träffas jätteofta.

  4. Grattis till att du har blivit faster det måste vara så kul! Hoppas du snart får träffa bebisen. Låter mysigt med ett avlut med brasa på kvällen 😍

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d