Dagsljus, fin respons och julkänsla

En ny vecka har dragit igång med buller och brak och ärligt talat känns det som att tiden går vansinnigt fort just nu. Det är lite mer än en månad kvar till jul! Och i helgen ska det bakas lussekatter och kanske åker det första pyntet fram också, ljusslingorna ute har redan fått komma upp men tror nog att julsaker snart får komma på plats också. Idag var det utbildningsdag på jobbet och det är konstigt att sitta still en hel dag på det sättet, en fördel däremot var att vi kunde komma ut på en lunchpromenad och få lite dagsljus, underbart!

Nu har novellsamlingen Skimra nu som jag är med i varit ute någon månad och de första recensionerna har börjat trilla in, och jag blir helt salig varje gång någon uppskattar det jag skriver. Monica Ivesköld som själv skrivit 70 fackböcker och andra skönlitterära böcker har läst och recenserat novellsamlingen och där skriver hon att min novell Älskade perenn var en av novellerna som hon blev mest tagen av, läs hela recensionen av novellsamlingen här. Flera har även hört av sig privat till mig och berättat vad de tyckt om novellen och det är så roligt! Skimra nu består av 13 noveller av olika författare och handlar livet, mystiken och det som känns. Perfekt för den som älskar texter som berör och vill ha en varm känsla i magen efteråt. Är du intresserad av ex kan du beställa direkt av mig här.

Jag har kommit in i en rastlösfas, något som jag märkt att jag får när det börjar närma sig slutet av året och jag vill att saker och ting ska hända, framförallt avsluta saker. Så nu på kvällen skickade jag iväg ett mejl och nu väntar jag med spänning på vad som kan komma utav det. Annars infinner sig julkänslan mer och mer och tankarna kring årets julklappar kommer mer och mer. Har ni börjat handla julklappar?

3 thoughts on “Dagsljus, fin respons och julkänsla

Add yours

  1. Ja man vill börja med julpyntet. Men får vänta lite till för mig. Jag brukar oxå göra lussekatter varje år och baka massa som jag ger till familjen 🙂 åh vad kul när det blir lite spänning och man väntar på besked nu vad det än kan vara.

  2. Vad roligt att du får respons på boken du är med i och förstår att du blir jätteglad av varenda ord. Det ska bli härligt nu med dec och allt man kan göra med pynt och bakande =D

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d