Varmare toner i hallen

Medan jag var på bokfestivalen i Värmland så gick Joakim och Melissa loss med färgen i hallen. Vi funderade länge på vad vi ville ha för färg i hallen, och landande till slut i beigefärg med gula toner vid namn Humble yellow. Helt klart rätt väl när man ser resultatet!

Så varm och härlig ton, och det är en fröjd att komma in i hallen nu. Den känns genast mer ombonad. Nu saknas det bara en färgglad tavla ovanför byrån, och vi går i tankarna av en världskarta men det återstår att se vad vi landar i. Nu kommer penslarna att få vila, åtminstone för ett litet tag!

9 thoughts on “Varmare toner i hallen

Add yours

  1. Det skulle också vara fint med en färgklick typ som en tacla liknande Carolina Gynnings. Det vart jättebra och den färgen hade vi i vår förra hall, det är snyggt.

  2. Gillar också då det är varmare färger hemma. Vi har rätt mycket vitt på väggarna men vi bor lite trångt så det hade nog inte riktigt fungerat med för mycket färg.

  3. Såå fint! Påminner lite om den beiga tonen vi har i vårt sovrum – jag älskar den! Det var vitt först, men samma dag vi fick nycklarna så fixade vi en målare som målade om trots att det var nyproducerat. Det blev såå mycket mer ombonat med lite färg istället för bara vitt.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d