Full fart lördag

Först och främst vill jag säga tack för alla fina och peppande ord som jag fick på mitt inlägg igår❤️

Idag har det varit fullt upp från start. Efter frukost blev att fixa iordning en omgång glass, bad för Melissa och sedan direkt ut på skogspromenad i den fina vädret. Kottar var väldigt roligt att leka med.

Efter promenaden så blev det en fika i solen och Melissa fick försöka hjälpa Joakim att få igång gräsklipparen. Efter lite fix med tändstiftet så fick de igång den. Så vi fick gräset klippt idag trots allt🤗

Jag har kommit in i en period nu med brödbakning, så idag blev det två olika sorters bröd bakade; fiberlimpa och ett morotstekakor. Jag har inte gjort tekakorna innan, men så goda de blev! Dessutom luktar hela huset nybakat bröd.

Bamako lyckades få med sig en levande mus in på eftermiddagen. Jag stod i köket och hörde ett pip, tänkte bara “åh nej” och springer mot altandörren. Då har Bamako redan hoppat över staktet vi har framför dörren med musen i munnen. Självklart tänker hon att det är bra plats att släppa musen på också som springer längre in i huset. Jag ringer ut till Joakim som är ute i garaget och ber honom komma in och hjälpa mig fånga in den stackars musen. Det är smidigare att göra det på två, och vi lyckades få ut den😅

Nu ligger köttet på grillen och klyftpotatisen snurrar runt i actifryn 🙂

Imorgon kommer mina föräldrar hit och hälsar på. Det känns som det var ett bra tag sedan vi så sågs sist så det ska bli trevligt 😊

Förresten tänkte jag ha ett inlägg där jag svarar på era frågor. Så ställ gärna frågor, vad vill ni veta om oss🤗

18 thoughts on “Full fart lördag

Add yours

  1. Så skönt att ta en skogspromenad 😌
    Hembakat bröd är så mycket godare än köpt. Men jag är så lat med att baka. Får väl hitta något smidigt recept kanske 😋

  2. Vilken härlig bakmamma du är en sån här mamma har jag alltid velat vara som ska baka men jag kommer ju aldrig till skott med det.. så härligt att se allas andras bakverk och önska att jag va som er 😊.. Härligt att baka eget bröd 👍

  3. Åå så gott med glass 🍨😋Härligt att ta en promenad ☘️. Alltså nybakat bröd med kall mjölk. Det är såå gott! 😋😍. Åå så gott med grillat 😍😋. Allt du gjort idag är så gott 😄. Mysigt att få lite besök när det var längesen. Kram❣️

  4. Har fått höra så sjuka historier om katter som drar hem en massa. Till och med fladdermöss! Vad underbart att ha en massa nybakat bröd hemma! Skulle själv vilja börja baka mer!

  5. Det ser värkligen ut som ett perfekt glas väder 😊 ni ser ut att ha haft en toppen dag ❤️

  6. Så gott med nybakat bröd..Såg ut som en toppendag i solen..ja, min katt gjorde det också en gång när han levde fortfarande..hoppade upp och la en mus på mitt bröst i sängen och såg nöjd ut- titta, vilken god frukost jag fångat till dig…

  7. visst var det underbart väder i går, blev mycket uteliv. Kottar och pinnar är överlägsna leksaker mycket bättre än många dyra inköp. sen är det ju väldigt bra att ha en liten hjälpreda… och då menar jag Melissa och inte katten….våra katter har också med jämna mellanrum kommit in skänkt oss möss, både levande och döda….

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: