Ny kalender och en välbehövlig pratstund

Idag var det jobb för Joakim och förskola för Melissa igen, så jag fick min lugna morgon igen – riktigt skönt! Jag gick upp tidigt och fixa mig lite frukost. Under tiden som jag drack mitt te passade jag på att skriva i min nya kalender. Jag har en förkärlek till kalendrar och detta året testar jag denna som ska hjälpa en få lite mer struktur med bland annat prioriteringslista för varje vecka.

Jag hann även med att ta mig an ett skrivjobb innan teet var uppdrucket. Tycker det är riktigt skönt att gå upp tidigt för det känns som man får så mycket gjort då! Apropå det så blev även paket inslagna, tvätten tvättad och alla leksaker och annat som låg på golvet upplockade så robotdammsugaren skulle få fri väg. Jag försöker köra igång den när jag åker hemifrån för jag blir så trött på ljudet så den får inte jobba när jag är hemma 😅

Vid 10 åkte jag in till Linköping för att träffa Evelina i hennes lägenhet. Hon är den personen som inte är familj som jag valt att träffa under pandemitiden (förutom barnmorskan såklart). Det var ett tag sedan vi sågs nu då vi har varit förkylda om vart annat och valt att avstå inför julfirandet. Men nu kände vi båda att det var dags för en träff, man vet ju inte när det blir nästa gång. Från och med i slutet av januari kommer jag bli ännu mer restriktiv med vilka jag träffar eftersom det börjar närma sig förlossningen då och därefter kommer vi knappt träffa någon. Men jag kände att behövde få sitta på andra sidan i hennes soffa, få socialt umgänge och prata om livet och allt vad det innebär. Som vanligt sprang tiden iväg! Vips var klockan 14.00 och det var dags att åka hem för att hämta Melissa! Men den här stunden var så välbehövd för oss båda♥️

När Joakim kommit hem blev det en liten kvällspromenad i snön, det har snöat lite till och från idag men nu har äntligen snön börjat lägga sig. Det blev lite fler steg än vanligt idag, har min Fitbit på mig för att hålla koll på att jag inte överanstränger mig men ändå rör på mig, det är en balans det där just nu 😅

Hur har er måndag varit?

22 thoughts on “Ny kalender och en välbehövlig pratstund

Add yours

  1. Ingen mår bra av att isolera sig totalt. Klart du ska kunna umgås med en vän ibland också, bara man är försiktig

  2. Men vilken härlig dag du verkar ha haft. Att först få lite ensamtid på morgonen och sedan umgås med väninnan. Sånt behöver en gravid kvinna.

  3. Gillar också att ha en papperskalender. Skriver ALLT i min kalender som jag har i datorn/telefonen, men vill ändå ha en fysisk kalender för vissa saker.

  4. Jag hade inte klarat mig utan min kalender. Jag har alla mina kundbokningar i den och vägrar att gå över till digitalt. Jag tycker om översikten jag får av att sitta och bläddra i den. Mysigt att kunna träffa en vän en stund och få lite socialt utbyte 🙂

  5. Skönt att få sitta och prata av sig lite. Låter som du har haft en bra dag och här har det också snöat och blivit vitt på marken. 🙂

  6. Härligt med snön. Min kalender har ff inte dykt upp. Imorgon måste den väl komma för nu börjar jag bli otålig allt. Skönt att du fick egentid idag

  7. låter som en härligt avkopplande dag, man behöver sådana ibland faktiskt..bra med en planeringskalender också, jag har en app i mobilen istället men man blir mer effektiv

  8. Det är verkligen klokt av dig att vara försiktig nu i.o.m att det snart ska komma en bebis. Jag älskar också kalendrar men bara i januari sen är det en röra igen haha =)

  9. Jag vill också ha kalender! Fixar inte det där med att hålla reda på allt i telefonen. Så det blir en ny varje år, som jag gör personlig med mina egna bilder, citat mm.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: