Snöboll och kalas

Idag efter frukost och lunchförberedelser så gav vi oss ut i snön❄️ Det blev lite över en timme ute med snöbollskastning -Bamako älskade att springa efter snöbollar, pulkaåkning och skottning. Helt underbart att få vara ute hela familjen och leka i snön! Man blir ju som ett barn på nytt 😀

Måste ju börjas i tid! Hjälpa pappa att skotta snö❄️

Fram emot klockan 11 dök Joakims föräldrar och bror upp då vi skulle träffas idag för att fira Joakims pappa som fyllde år på nyårsafton. Så det blev fika, lek, lunch i form av hemgjord potatisgratäng och kyckling i dragonsås och självklart tårta på eftermiddagen 🎂 Mycket härligt prat blev det också och en promenad (inte för mig och Melissa som vilade). Riktigt kul att träffa dem och nu vet vi inte om det blir någon mer gång innan det är dags för förlossning. Vi kommer ju inte vilja träffa någon precis innan det är dags eller efteråt. Det är bara våra föräldrar som kommer få träffa det nya tillskottet i början och vi får se när vi tycker det känns lämpligt med tanke på pandemin och allt.

Melissa sover som en stock efter en dag med mycket lek och bus. Vi har landat i soffan och jag går på Alvedon för att klara av att ens ställa mig upp efter dagen. Men dagen har varit värd det! Jag kan inte med att ligga inne på soffan när de andra är ute och leker i snön ❄️ 😊

12 thoughts on “Snöboll och kalas

Add yours

  1. Så söt hon är lilltjejen. Väldigt lik mamma? För visst har hon dina ögon? Tur vädret är så bra att man kan vara ute och busa, och barnen blir ju verkligen riktigt trötta av att mycket frisk luft.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: