Födelsedagsfirande med korvgrillning

Idag åkte vi ned till Jönköping för 30 och 1 -års kalas. Min ena bror fyllde 30 förra veckan, hans fru fyller 30 i februari och deras son fyller 1 år i slutet av januari. Så idag blev det firande utomhus med korvgrillning, paket och muffins till efterrätt 😊 Enkelt, gott och mysigt!

Idag var det lager på lager metoden som gällde för att inte frysa. Det var omkring -4 och snålblåst så det blev några vändor till elden för att få upp värmen. Till och med drickan frös så det blev mer som slush istället! Joakim var iallafall varm om sina fötter med sina värmeskor. Jag kan säga att var rätt så skönt att sätta sig i bilen med full värme när vi skulle åka hem, både Melissa och jag somnade på hemvägen 😅 Det var riktigt mysigt att träffas och kunna ha ett litet firande. Det blir ett större firande i augusti sen när pandemiläget förhoppningsvis är lugnare!

Det här var vår sista resa någonstans innan förlossningen. Och det kändes skönt att träffa familjen innan det är dags för efteråt kommer det dröja innan vi träffas igen allihopa!

Hur har er lördag varit?

12 thoughts on “Födelsedagsfirande med korvgrillning

Add yours

  1. Så mysigt att kunna fira födelsedagarna på det här sättet. utomhus med korvgrillning och mys. Nu hoppas vi att allting går bra fram till förlossningen och att du kan vila upp dig ordentligt innan

  2. Så mysigt med backen.kalas med korvgrillning osv. Det funkar ju precis lika bra det också. Hehe ja vår dricka vart också slush häromdagen i pulkabacken, tösen gillar slush så hon tyckte vara det var coolt, men inte jag haha

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: