Gravidfotografering och summering av veckan

Idag var det gravidfotografering på schemat, och vi hade verkligen valt rätt dag för nästa vecka ska det bli plusgrader. Och vi ville verkligen ha snö på bilderna! Det blev lite bilder i trädgården upp mot skogen. Ett stort tack till Evelina som ställde upp och tog lite bilder på oss så vi kunde föreviga denna graviditeten också. Inte helt lätt att ta kort på två vuxna som inte är bekväma framför kameran och en snart tvååring och som inte vill vara stilla. Men fina bilder fick vi!

Summering av veckan

Alla mål jag satt inför veckan blev uppfyllda, vilket kändes väldigt skönt. Det har varit riktigt skönt att ha en planering, mål och struktur för veckan, och det har gjort att jag känt att jag haft saker och göra och inte bara gått och drällt här hemma. Så det kommer bli ett liknande koncept för nästa vecka!
Tre bokrecensioner har kommit ut under veckan: “Stenhimlen”, “Nio liv” och “De sju som såg”
Jag har suttit och skrivit en hel del under veckan så snart är redigeringen av bokmanuset klart, bara några timmar kvar!
Det blev även en saker gjorda som jag inte tänkt att göra först, till exempel har jag virkat en tubhalsduk till Melissa som fick toppbetyg och rensat bland våra påsar här hemma.
Det har varit härligt sällskap med korvgrillning och kalas igår, och idag har jag fått umgås med Evelina och fått fina bilder på hela familjen tillsammans!

Ett riktigt roligt besked fick jag under veckan också – min ansökan hos skatteverket blev godkänd!
Hade räknat med att det skulle ta flera veckor innan jag skulle få ett besked, men nu är jag FA-skattare och kan starta upp mitt eget företag!

Hur har er vecka varit?

30 thoughts on “Gravidfotografering och summering av veckan

Add yours

 1. härligt att saker rör på sig och bra med planering för att få saker gjorda fast att man går hemma, lycka till med bokmanuset och företagsstartandet

 2. härligt med gravidfoton. Jag har tyvärr aldrig känt mig “fin” som gravid så finns väldigt lite bilder på mig och mina kulor.

 3. Låter som en effektiv vecka! Min blev inte alls lika effektiv, det blev mycket sitta och läsa – men det var å andra sidan väldigt skönt. Nu ska böckerna bara recenseras också…

 4. Åh älskar dessa gravidbilderna som man kan ta fram och minnas…Tyvärr är min sambo inte så samarbetsvillig när det gäller att ställa upp med att bli fotograferad så vi har inga såna bilder….

  Vad roligt grattis vad är det för företag du ska starta?

  1. Varken jag eller mannen är så mycket för att vara med på bild, men vi kände ändå att det är ett roligt minne. Och vi gjorde det med dottern så då får vi göra det med detta barnet också.

   Jag ska vara frilansande skribent 🙂

 5. Å vad fint med gravidfotografering! Jag gjorde inget sånt under någon av mina graviditeter, har bara egna foton på magen 🙂
  Grattis till att ditt nya företag nu är på G!!

 6. Vilka fina bilder! Och stort grattis till företaget. Jag minns så väl den speciella känslan när man fick det beskedet.

 7. Åh…vilka underbart vackra bilder…så härligt att ha, jag önskar att jag gjorde det när jag väntade mina barn men har nästan inga bilder från då.
  Grattis till att du kan starta upp ditt företag OCH att redigeringen snart är klar!

 8. Tycker det blev riktigt fina bilder ute i snön, var det inte kallt att sitta ner i snön och ta fotot. Du är så fin 😍Grattis till beskedet 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: