Planer för vecka 3

Måndag igen! Nu är det vecka 3 och vi har redan passerat halva januari. Jag kan inte riktigt bestämma om jag tycker tiden går fort eller långsamt, ena dagen tycker jag att tiden flyger iväg och nästa dag längtar jag tills slutet av februari för då bör den lilla krabaten i magen kommit ut!

Vid frukosten blev det lite planering inför veckan så att jag känner att jag har en plan för vad jag ska göra om dagarna så att tiden flyter på.
Jag måste ändå säga att jag på något sätt är mer effektiv på måndagar, jag vet inte om det är att jag verkligen går in för ny vecka – nya möjligheter eller om jag är uppladdad efter helgen. Men efter frukost blev det en promenad till postlådan för att posta lite brev och när jag kom tillbaka åkte alla adventsljusstakar ner så det känns lite tomt i en del fönster i huset.

Mål och planer för vecka 3

 • Få frisk luft varje dag! En liten promenad per dag borde jag kunna få till även om det bara blir ett varv runt kvarteret.
 • Packa BB- väskan, imorgon är vi inne i vecka 36 så det börjar bli dags att fixa den
 • Kolla igenom vad som behöver köpas inför att bebisen kommer
 • Redigera klart bokmanus – bara 30 sidor kvar!
 • Sälja mer saker på tradera (vi fick ihop en hel del saker när vi rensade här hemma som numera ska få nya hem)
 • Städa huset
 • Påbörja mitt nya virkprojekt – har tänkt att ge mig på att göra en kofta! Kanske har jag tagit mig vatten över huvudet denna gång…
 • VILA – jag måste bli bättre på att faktiskt lyssna på kroppen nu när den säger till mig mer och mer att den behöver ta det lugnt och vila.

Inga sociala planer den här veckan, och det kommer inte det vara framöver. Numera kommer jag bara träffa de i hushållet (Joakim och Melissa), förskolepersonalen när jag hämtar Melissa och sjukvårdspersonal vid mina besök på kvinnokliniken och förlossningen. Min mamma kommer jag träffa också då hon ska avlasta mig när Melissa har studiedag i slutet av januari, vara barnvakt åt Melissa vid vändningsförsöket och vid förlossningen.

Har ni några speciella planer för veckan?

14 thoughts on “Planer för vecka 3

Add yours

 1. Tycker dina planer är riktigt bra. Bra att du skriver ta dig ut, och inte hur länge eller hur långt. Ibland räcker tio minuter. Bra om väskan är packad, det kan gå fort nu.

 2. Det låter bra det, planera veckan, det borde jag också göra men känner jag inte har tid till det ens. 😂 Jobbar och jobbar sen är dagen slut i princip 🤔

 3. har också planerat in VILA denna vecka. Får så dåligt samvete då jag “bara” går hemma med en tre månaders baby som oftast sover 3 timmar i ett streck mitt på dagen

 4. Vi sålde också mycket på Tradera förr, men jag tröttnade när Posten började tappa bort en massa paket. Nu kör vi mest via FB och det funkar jättebra! Vi hade garageloppis i somras och fick in över 4000 🙂

  1. Vi skickar det mesta med schenker för att undvika posten så mycket det går!
   När vi försöker sälja på FB brukar folk höra av sig men de dyker aldrig upp för att hämta så vi har tröttnat på det…

 5. Praktiskt att vara effektiv på måndagar tycker jag, jag har inte tagit ner ljusstakarna ännu…det blir så himla mörkt. Spännande att bebisen smart kommer….och du gör helt rätt i att vila, vila så mycket du bara kan. DU behöver krafterna sen.

  1. Det blev väldigt mörkt igår när dem var nere men tänkte jag skulle plocka ned dem medan jag fortfarande orkade!
   Ja, jag måste bara inse det själv också att jag ska ta det lugnt!

 6. Ja vissa dagar går jättesakta och vissa fort, håller med. Ohh är det så snart dags för er och januari har ju istället i sin tur gått fort, så ni är ju snart där

 7. Så mysigt och nära nu när du packar BB väskan. Vad är viktigast i väskan? Minns att med killarna så var det deras första gosedjur från oss och en hallonsoppa som jag trodde stenhårt på. Med äldsta drack jag den men med nr 2 gick det bara inte den luktade helt plötsligt pyton. Med nr tre som kom 14 dagar för tidigt blev väskan packade på dagen innan och vattnet gick sedan på natten….

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: