Hemmagym – Inga ursäkter

Igår hämtade Joakim paketet med vårt träningsband från Reko.Life och köpte hem träningsmattorna från Jula. Så nu är hemmagymmet officiellt färdigt!

Så nu finns det inga ursäkter för att inte träna! Allt för att få till bra och varierade träningspass finns hemma. Det bästa av allt är att man inte behöver åka någonstans för att gå på ett gym, och det är lätt att träna en stund när man får tid över.

Invigning av hemmagymmet
Igår invigde Joakim och Melissa de nya mattorna och banden. Joakim fick lite extravikt med en 14 kilos Melissa, vilket hon tyckte var hur kul som helst!
Jag körde min invigning idag med ett litet arm- och axelpass! Ni får stå ut med mina inte så charmiga träningsbilder med gravidmagen😅 Det är ju trots allt vecka 36 och jag tillhör inte en av dem som har den smala gravidkroppen med endast en kula på magen.

Vi är riktigt nöjda med träningsbanden – de känns rejäla, är enkla är justera och sköna att hålla i.
Vi ska införskaffa några mer träningsmattor så det blir mjukt för hela kroppen när man ligger ned.
Det kommer bli en hel del träningspass här framöver. Jag ser så mycket fram emot att kunna köra ett riktigt tufft och svettigt träningspass sen när bebisen kommit ut! Och att kunna komma ut och springa igen, vilken lycka!

Hur brukar ni träna? Hemma, utomhus eller på gymmet?

23 thoughts on “Hemmagym – Inga ursäkter

Add yours

  1. Vad skönt med hemma gym. Jag föredrar att gå till gymmet så jag får det gjort. Haha annars är jag lat. Men är mer för Yoga om jag får välja

  2. Så praktiskt – att ha det precis så där i huset där man ändå går förbi det varje dag – blir så mycket enklare att ta tag i det då. Och du – Du är jättefin med din gravidmage där <3

  3. Vi håller på att fixa vårt där nere.kan jag. Så länge det inte är klart har jag en ursäkt att skita i det så jag tar det väldigt lugnt. Säg det inte till min man bara…

  4. Du är jättefin med din gravidmage!!
    Vi har också ett litet “träningsrum” här hemma, tyvärr används det mycket sparsamt för tillfället och jag har ingen bar ursäkt för det.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: