Första bärplockningen

Semestern är igång på riktigt! Idag var första semesterdagen för Joakim, och hur fick han inleda den. Jo, med besök på ögonmottagningen med Wilhelm. Allt såg fint ut. Hans vattenskalle påverkar inte synen, vilket är väldigt skönt.

Vi njuter för fullt här hemma, och det har varit både vattenmelonspaus i värmen och bärplockning i och utanför trädgården. Tar det lugnt och gör det som faller oss in helt enkelt!

På torsdag blir det MRI på Wilhelms hjärna, annars har vi inga planer i nuläget. Men jag känner på mig att det kommer bli någon spontan utflykt!

Har ni semester nu? Vad har ni för semesterplaner?

detkaosvikallarvardag

7 kommentarer på ”Första bärplockningen

  1. Så härligt ni har det. Vattenmelon hör allt till sommaren. Hoppas allt går bra med er son och undersökningarna.

  2. Så skönt det låter att inte ha några planer alls, men knepigt förstås med lillens undersökningar. Vi drar iväg med husbilen i helgen, då ska vi utforska Småland.

  3. Ohh då hoppas vi att han ska få bra röntgenbilder och att det är vätska som är kontrollbart, ni är starka tycker jag. Samt bra att synen inte påverkats

  4. Jag hoppas att jag kommer iväg till skogen snart för att plocka bär. Det är lite svårare att få till ny när jag bor i stan mot när jag bodde i huset med skogen som granne

  5. va härligt för er med semester 🙂 förstår att det känns skönt . härligt o bara ta dagarna som det kommer 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: