Nattgäster på garageuppfarten och blåbärsfrukost

Igår ringde mina föräldrar och frågade om vi var hemma. Vi var precis då på väg hem från Linköping efter att ha handlat det sista till staketet. Så de stannade till hos oss på sin resa hem från semesterturen med husvagnen. Trevligt som det var så bestämde de sig att stanna över natt. Smidigt när man har med sig hemmet på hjul och kan säga, vi stannar här i natt. Så vi fick nattgäster på vår garageuppfart. Mina föräldrar har stannat utanför Örebro och plockat blåbär, så hjälptes åt att rensa på kvällen. Och idag blev det blåbär med mjölk till frukost – så gott!

Nu har vi cirka tre liter blåbär kvar i kylskåpet som jag ska komma på vad vi ska göra med. Det är ju gott att äta mjölk, och det kommer säkert bli lite blåbärssmoothies och kanske en paj om jag känner oss rätt.

Den sociala biten fortsätter

Efter att man hållit sig ifrån folk under det senaste året känns det verkligen som att det börjar lätta nu och man träffar fler och fler personer igen. Denna vecka har vi haft någon social tillställning från tisdag till idag. När mina föräldrar åkt, så packade vi in oss i bilen och åkte till en före detta kollega till Joakim på fika. Mycket trevligt, men man märker samtidig hur mycket man saknat och uppskattar det sociala nu!

Har ni börjat bli mer sociala nu?

14 thoughts on “Nattgäster på garageuppfarten och blåbärsfrukost

Add yours

  1. men va mysigt och så gott med blåbär, ja det är ju trakiskt lite men sant att så många gånger saknar och värdesätter man inte och ser allt det man har förens man förlorar det ett tag , kanske något vi alla människor borde träna mer på att se och uppskatta allt vi älskar som vi faktiskt har ❤

  2. Vad trevligt med nattgäster och blåbärsfrukost. Blåbär är så gott men så tråkigt att plocka.

  3. Så mysigt med spontangäster sådär bara. Hoppas verkligen det håller i sig och att det inte kommer ett bakslag nu. Vi behöver verkligen det sociala just nu.

  4. Så mysiugt att ha dem på uppfarten, superpraktiskt med husvagn och ja i de tider som varit så kan det ju inte bli bättre. Ja delvis mer social, men när man läser nu att det ökar smått igen så kanske man ska ta lite distans delvis. Men såklart så mer umgånge och socialisering gör vi. I sommar har ju vi gjort mycket

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: