Vi anlände till stugan

Vi var lite tveksamma om vi skulle åka något till Joakims föräldrars sommarstuga utanför Varberg under semestern. Vi ville inte åka någonstans när vi precis hämtat hem Bartolo, och sen var det dåligt väder, och då hade vi ingen lust att sitta i en stuga utan något att göra. Men när vi såg att vädret skulle vara bra, så kollade vi om vi kunde låna stugan och någon dag senare packade vi in oss i bilen för tre nätter i stugan.

Eftersom vi åker med småbarn räknade vi med många stopp, både för matning och kisspauser. Vi klarade oss utan stopp mellan Linköping och Jönköping. I Jönköping blev det ett stopp för att hämta nycklarna till stugan och fika hos Joakims föräldrar. Sedan bar det vidare. Vi tog oss till Skeppshult, med en kort paus på vägen. I Skeppshult blev det lunchpaus. Pastasallad är en standard när vi ska resa långt.

Efter det bar det av igen, och vi kom fram till stugan 2 timmar tidigare än vad vi tänkt! Tänk vad stor skillnad det gör när allt bara flyter på, och det bara blev några fåtal stopp på vägen.

I stugan fick vi ett riktigt fint välkomnande då Joakims föräldrar lämnat lite sommarpresenter till oss!

Bartolo fick springa runt i trädgården, och efter en längre promenad fann han sig till rätta. Melissa blev överlycklig att hon skulle få sova själv i gäststugan medan vi andra sov i den stora stugan. Våra planer för vår korta vistelse i stugan var att besöka Öströö fårfarm, tropikariet som ligger nära stugan men annars göra det som vi känner för.

detkaosvikallarvardag

14 kommentarer på ”Vi anlände till stugan

  1. Härligt att allt går så bra med Bartello och skönt ändå att vara i stugan nu och semestra lite det blir ju trots allt en sådan känsla. Skönt att inte behöva så många stopp

  2. Vilken fin överraskning med sommarpresenter. Härligt att komma bort några dagar och byta miljö. Skönt att resan flöt på så bra, det brukar skapa lite mersmak för att resa mer med hund och barn kan jag tänka mig.

  3. Vad gulligt av hans föräldrar med att lämna överraskning där så ni såg det när ni kom😊.. Härligt att det gick så bra för Bartello. Pastasallad är ju så gott

  4. Vad gulligt att ni fick sommarpresenter. Sådant uppskattas så mycket. Hoppas ni får ett par fina dagar i Varberg.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Tillbaka till toppen
%d bloggare gillar detta: