Första dagen och ny bilbarnstol

Idag var första dagen! Joakims första dag att jobba här hemma, den har mestadels gått åt till att ordna med hemsida och dylikt, men snart är den redo att lanseras, KCS – Kangas custom solutions. Kort och gott, så ska han jobba med att producera och utveckla specialprodukter till företag.

Det fungerade väldigt bra för oss att sitta bredvid varandra inne i kontoret och hålla på med varsina saker. Och nej, han tjatade inte hål i huvudet på mig, vilket var en av våra farhågor. De som träffat Joakim vet att han är bra på att prata. Jag hörde honom knappt när han försökte få kontakt med mig för jag var så inne i mitt, men självklart hjälpte jag till när han väl lyckats slita mig från min zon. De enda som kan penetrera den barriären ordentligt är Wilhelm och Melissa, visst är det spännande att man kan stänga ute i princip alla ljud, förutom dem ens barn gör? Det allra bästa måste jag nog ändå säga att det var att sitta och äta lunch tillsammans, även om det är mysigt med Wilhelm som lunchsällskap också så är inte riktigt samtalen med honom lika givande i nuläget.

För min del är det läsning och skrivning som gäller just nu. Så när jag får en stund för egentid har jag antingen näsan i en bok eller låter orden flöda, och vet ni vad? Jag fullkomligt älskar det! Tänk om jag bara kunde jobba med det också! Testar mina vingar lite nu och håller på med ett fantasymanus, så om det finns någon är intresserade av att vara testläsare, säg bara till!

Ny bilbarnstol från Recaro

Igår kom äntligen vår nya bilbarnstol, Recaro Tian till bilen. Vi valde recaro då den Melissa har nu är av det märket och den är superbra. Så nu kan äntligen Wilhelm byta till Melissas gamla stol och hon sitta i den nya som ska gå att ha upp till 12 års ålder då den går att förlänga i ryggen! Ja, vi tänkte långsiktigt när vi köpte den. Så himla glad att bli av med det tunga babyskyddet som vi nu kan kassera!

Så nu kommer båda barnen åka som kungligheter! Perfekt när vi ska ner till Jönköping i helgen.

Ha en fin fredagskväll!⭐

6 thoughts on “Första dagen och ny bilbarnstol

Add yours

  1. Vad roligt att han är igång nu! Önskar honom lycka till =) Vad bra att det har gått bra, hoppas att det fortsätter på det viset så att ni kan jobba hemma båda två.

  2. Perfekt att ha bra bilbarnstolar, vi kostad också på riktigt bra stolar alla ggr till Bellis. Nu sitter hon ju på bälteskudde. Ja, BQ jobbade ju hemifrån tills nyligen för pandemin och jag pluggade, så det fungerar bättre än man tror

  3. Vad kul att det funkade bra att sitta hemma och jobba båda två! Håller tummarna att det flyter på för er båda. Alltid skönt med ordentliga bilstolar!

  4. Jag skulle gärna vilja testläsa ditt manus när det är dags, skulle vara jättekul. Håller själv på att skriva en skräcknovell. Visst är det kul att skriva? 😄

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: