Liten uppdatering, och en utmaning?

Den här veckan har det inte blivit mycket aktivitet här. I tisdags blev det sjukstuga här hemma med en förkyld Melissa och Wilhelm som kräktes flera gånger om dagen. Så denna vecka har det mest varit att ta det lugnt och ta hand om barnen, och idag är de friska igen, vilket passade bra då vi fick besök av Joakims föräldrar.

Joakims företag är i full gång och nu har hemsidan också lanserats, för den som är intresserad finns den här. Stepbrädan som jag fick i födelsedagspresent har blivit ordentligt invigd med ett svettigt träningspass. Jag har som sagt tagit tag i läsandet igen, och det kommer bli mycket bokrecensioner här framöver, framöver kommer det nog handla mer om böcker och skrivande här men fortfarande en del vardag. Jag har även gett mig in i bookstagram med ett bokkonto på Instagram för att hitta likasinnade @elinas_bokhorna.

En liten utmaning

Jag har fixat ihop lite frågor till en utmaning. Jag tänkte mig ett tema per vecka och att nya frågor kommer ut varje tisdag. På tisdag är det “Min garderob”. Någon som är sugen att haka på?

3 thoughts on “Liten uppdatering, och en utmaning?

Add yours

  1. Så tråkigt då barnen är sjuka, men det går så mycket nu. Mina barnbarn är konstant sjuka just nu känns det som. Har hjälpt ena dottern en del så sessan har varit här med oss då mamma behöver jobba.

  2. Vår tös har också varit hemma denna veckan, hon har bara varit snorig. Roligt att hans hemsida och företag är i gång nu 😄

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: