Tur till Jönköping gav en energiboost

Igår hade jag en ordentlig energiboost! Efter en vecka som mestadels inneburit att kurera sjuka barn så åkte jag ner till Jönköping och träffa min vän Evelina, och det resulterade i att vi satt i hennes soffa och pratade i flera timmar. Det är helt otroligt att det finns människor som man kan prata om allt med och tiden räcker aldrig till. Vi pratade mycket framtid och vilka drömmar vi har – vi landade även i tanken hur roligt det skulle vara att driva ett förlag ihop. Men hur som helst efter vår träff så var jag fylld med positiv energi och åkte hem med ett sådant där löjligt leende på läpparna med en ljudbok i högtalarna. Jag tänkte att jag skulle testa på ljudböcker, så nu är det “Där kräftorna sjunger” som går i hörlurar och högtalare.

Idag har energin fortsatt vara hög och det har blivit promenader, handling, badning av barn och mycket annat småfix här hemma. Jag berättade även storyn på mitt senaste manus gör Evelina och nu har jag en väldigt entusiastisk testläsare när väl är färdig med redigering som jag håller på med nu, som förmodligen kommer ta ett par veckor till. Men även motivationen att sitta med den har ökat.

9 thoughts on “Tur till Jönköping gav en energiboost

Add yours

  1. Lust att dela med dig av din energi??? Är så galet trött bara och behöver verkligen nåt roligt i mitt liv just nu.

  2. Härligt med sådana vänner som bara ger energi!
    Jag älskar att lyssna på ljudböcker, parallellt med att jag har en vid sängen så klart 🙂 Lyssnar ofta på en annan genre än den jag läser så att det inte blandas ihop i hjärnan, ha ha! “Kräftorna” var tyvärr ingen bok för mig, men den har ju fått otroligt bra vitsord.

  3. Underbart med sådan energi kring skrivandet. Nu blir ju jag nyfiken på ditt manus. Tänk att driva ett eget förlag, det vore verkligen en dröm.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: