Utmaning – Min garderob

Här kommer veckans “min… “- utmaning. Första temat är garderoben och kläder. Om ni vill vara med och svara på frågorna på era egna bloggar – länka gärna till mig.

Hur skulle du beskriva din klädstil?
Jag har haft lite svårt att hitta vad min klädstil är. Men jag skulle nog säga att jag har en modern klädstil även jag inte följer några trender direkt. Men jag gillar lite mer proper men ändå ledig klädstil med blusar, stickade tröjor och välsittande byxor.

Hur ofta köper du nya kläder till dig själv?
Inte särskilt ofta. Det är nog 4-5 gånger om året om jag ska vara ärlig. Har rätt mycket kläder i garderoben men ibland slinker det in något nytt.

Äger du något klädesplagg du inte använder?
Ja, det finns kläder i min garderob som jag inte använt på flera år men fortfarande inte har rensats ut – de kan ju komma till användning någon dag. Har fortfarande något klädesplagg kvar från innan jag träffade Joakim, vilket innebär att det är över 11 år gammalt.

Har du något typ av klädesplagg som du skulle vilja använda mer?
Jag skulle vilja bli lite bättre på att bära klänning då jag på senare tid har blivit mer bekväm med det. Men över lag skulle jag vilja bli bättre på att använda lite “finare” kläder då det mest är träningskläder nu när jag är föräldraledig.

Vilket är ditt favoritplagg?
Den är svår. Jag har ett par snygga kostymbyxor som är riktigt sköna att gå i, och så har jag en mörkgrön blus som är mitt standardval när jag ska iväg någonstans. Men annars bor jag mestadels i träningsbyxor när jag är hemma.

Vilken färg har du helst på dina kläder?
Även om svart är en vanlig färg i min garderob så försöker jag ha mer färg på mina kläder numera. Tycker väldigt mycket om blått och har även börjat landa mer på gröna kläder.

Finns det något typ av klädesplagg du aldrig skulle vilja ta på dig?
Ni kommer nog aldrig få se mig i en onepiece eller magtröja.

Om jag skulle ringa på din dörr oanmäld klockan 21 en vardagskväll, vad har du på dig då?
Förmodligen i ett par träningsbyxor, linne och en lång kofta.

Nästa tisdag kommer det en omgång nya frågor om ett nytt ämne! Om ni vill vara med kan ni kopiera frågorna till er blogg men glöm inte att länka till mig.

13 thoughts on “Utmaning – Min garderob

Add yours

  1. Jag har alltid haft svårt för att alla ska se lika ut och gått min egen väg. Tror att jag är ganska ungdomlig och gärna klär upp mig och går i klackskor

  2. Onepiece eller magtröja…ha,ha…inte det snyggaste modet, ever! Det hade jag inte heller velat ta på mig. Att gå i sköna träningskläder och kofta när man är föräldrarledig är ju ganska bekvämt när man ska röra sig lätt och ledigt med barnen.
    Själv älskar jag klänning, men just nu är det mycket jeans, tröja och kofta.
    Jag är själv ganska klädtokig och har på tok för mycket kläder hemma och ändå vill jag köpa mer. Den matematiken går inte helt ihop
    Kram kajsa

  3. rolig lista den kanske jag ska försöka utmana mig själv i också 😀 , haha ja jag har också massa såna kläder som egentligen borde ha rensats ut för jätte länge sen. Såna där utifall att kläder typ utifall man skulle ångra sig om man rensa bort det haha xD

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: