Besök och mata änderna

Idag fick lite spontanbesök, eller ja, vi frågade dem sent igår kväll om de ville komma på förmiddagsfika idag så det är var ju relativt spontant tycker jag. Vi slängde ihop en äppelpaj och egen vaniljsås – enkelt och gott! Mer avancerat än så behöver det inte vara. Joakim fick även med sig Mattias ut på en tur med “päronet” som vi kallar hans bil. Jag har ännu inte åkt med än, planen var att jag skulle gjort det igår då mina föräldrar skulle kommit en sväng men de fick förhinder så det blev inte av.

Mata änderna med bröd

Vi har pratat ett bra tag om att åka och mata änderna med barnen men har inte riktigt kommit till skott. Men idag blev det av att vi åkte till Valla gård med lite bröd vi sparat för ändamålet. Det var ju sol och hyfsat skönt ute om man bortsåg från blåsten. Det var i alla fall en stor hit att få kasta bröd enligt Melissa och Wilhelm hade fullt upp att kolla på änderna.

Så såg vår lördag, hur var eran?

3 thoughts on “Besök och mata änderna

Add yours

  1. Min lördag har bestått i en del pluggande, städning och en lugn kväll. Så mysigt att mata fåglar det gjorde jag med som liten 🙂

  2. Änder och jag går inte ihop. När jag var ung ich jobbade på förskola minns jag särskilt en gång när två barn fick rädda mig för de kom och åt upp all vår mat. Här hemma finns det ett gäng vid dammen ungefär 200 meter från mig. som tur är går jag snabbt förbi dem för jag är skraj för dem.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Powered by WordPress.com.

Up ↑

%d bloggare gillar detta: